Jak při hubnutí odolat lákadlům?

Co má společného vůně popcornu, výloha pekárny, televizní pořad o vaření a výhodné XXL balení čokolády na pultě obchodu? Jedná se o tzv. vnější podněty, které nás provokují k jídlu nad plán. Jak je zvládat?

Alkohol při hubnutí

Letos se již po osmé koná v Česku osvětová kampaň „Suchej únor“, která má upozornit na rizika nadužívání alkoholu. Jedním z nich je i vysoká energetická hodnota alkoholických nápojů.

Jak se hubne v Česku posledních 30 let?

Co všechno lidé vyzkoušeli? A jak dietní vlny ovlivnily metodiku a filozofii společnosti STOB? Pojďte si s našimi odborníky zavzpomínat na všechny možné i nemožné způsoby hubnutí.

Katka zhubla 23 kilogramů: Po měsících váhové stagnace jí pomohla lektorka a kolektiv

"Věděla jsem, že umím zhubnout, ale neuměla jsem si váhu udržet. Proto jsem to chtěla udělat tentokrát jinak!" říká Katka, které nejvíce pomohl kurz hubnutí a namotivovaný kolektiv.

Co se děje před bariatrickou operací?

Příprava na bariatrickou operaci probíhá v centru pro chirurgickou léčbu obezity. Na tomto pracovišti se dostanete do rukou zkušených lékařů různých specializací, podstoupíte předoperační vyšetření a podle doporučení šitých na míru zahájíte předoperační p

Jak proměnit novoroční předsevzetí v realitu?

Samotná „magie“ přelomu roku, kdy se vše zdá možné, nemusí stačit. Kromě silné vnitřní motivace by vám neměla chybět ani pečlivá rozvaha a důvěra v sebe sama, že svého cíle dosáhnu... Důležité ale také je, jak vaše předsevzetí vypadá.

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.