Jak od sebe rozeznat hlad a chuť?

Pokud by platilo, že člověk jí pouze tehdy, pociťuje-li fyzický hlad, mohli bychom z našich slovníků pravděpodobně vymazat slovo obezita. Bohužel je to často právě chuť, která řídí „naše kroky“ a my tak jíme mnohem více a mnohem častěji, než bychom měli.

5 chyb na začátku hubnutí. Děláte je taky?

V momentě, kdy se člověk rozhodne zhubnout, je často skálopevně přesvědčený, že to dokáže. Jak je tedy možné, že řadu hubnoucích již po pár týdnech tohle nadšení opustí, a oni se vracejí zpět do starých kolejí? Často za to může těchto 5 chyb.

Jídlo na dovolené. Co si zabalit a jak se připravit, když zrovna hubnu

Snažíte se hubnout a vyrážíte na dovolenou? Možná vám to připadá jako neslučitelná kombinace, ale není tomu tak! Co si s sebou zabalit, aby vám dovolená hubnutí nepřekazila?

I při hubnutí můžete bez obav grilovat

Grilování k letním večerům prostě patří. Posezení s přáteli ale nemusí nutně znamenat přejídání a přibírání na váze. Poradíme vám, jak letní „grilovačky“ hravě zvládnete. 

Příběh Aničky: Jsem na sebe pyšná! Nevěřila jsem, že dokážu ve svém věku zhubnout 20 kg

Anička úspěšně zhubla v kurzu se STOBem. Její motivací bylo "doběhnout vnoučata". Jaké změny pro to musela udělat? Přečtěte si celý její příběh.

7 příjemných kroků, které vám pomohou zhubnout

Představujete si hubnutí jako bolestivý a náročný proces plný zákazů a sebezapření? Opak je pravdou. Skutečně zdravé hubnutí by totiž mělo sestávat z příjemných změn, které prospívají vašemu fyzickému i psychickému zdraví.

 

Nejbližší plánované akce


Připojte se na pravidelné lekce, vyzkoušíte si různé druhy cvičení a cvičit můžete úplně odkudkoliv.


Připravili jsme pro vás letní webináře. Přihlásit se můžete zde.


Hubněte ONLINE, ve skupině, a přesto z pohodlí domova! Za pomoci osvědčené metodiky.


Trápíte se dokola s hubnutím a přibíráním? Zkuste to tentokrát jinak. Přihlaste se do kurzu v Praze!