Zeleninový webinář


Průměrné hodnocení: 4.83
Hodnotilo: 137 uživatelů
Upřesnění místa:
platforma Zoom

Lektor:
Lenka Vymlátilová
lenka.vymlatilova@seznam.cz
775 617 340

Termín: 25.11.2021

Zeleninový webinář již skončil a nelze jej tedy objednat

Termíny kurzu

DenČasDatum
Čtvrtek18:00 - 19:0025.11.2021

 

Zelenina může mít v jídelníčku tisíc podob, a to i v zimě!

Věděli jste například, že kvalitní mražená či sterilovaná zelenina může obsahovat více vitaminů, než zelenina "čerstvá", která si už nějakou dobu poležela v regále obchodu?


Zelenina by měla být samozřejmou součástí zdravého jídelníčku. Málokdo pochybuje o tom, že právě zelenina je kvalitním zdrojem vitamínů a vlákniny. Významný je také obsah látek s prokazatelně protektivními účinky na lidské zdraví, tzv. fytonutrientů.

I přesto však v jídelníčcích našich klientů narážíme opakovaně na "zeleninový deficit". Na BEZPLATNÉM webináři pod vedením odbornice na výživu se proto dozvíte, jak obohatit váš jídelníček o dostatek zeleniny, a to i mimo sezónu.

Kromě toho dostanete odpověď na tyto časté otázky:

  • Je dnešní zelenina skutečně kvalitní?
  • Musíme jíst zeleninu pouze v BIO kvalitě?
  • A co ty pesticidy a jiné škodliviny?

Na našem zeleninovém webináři se zkrátka o zelenině dozvíte úplně vše.


Jak webinář proběhne?

Webinář proběhne na platformě Zoom. Odkaz na webinář vám přijde v e-mailu po přihlášení.

>> Pokud s platformou Zoom nemáte žádné zkušenosti, doporučujeme projít si tento návodný článek.<<


Kdo vás webinářem provede?

Webinářem vás provede Lenka Vymlátilová, odbornice na výživu a dlouholetá lektorka STOBu.

Lenka vystudovala Chemii a technologii potravin na VUT v Brně a v oblasti výživy a redukce hmotnosti absolvovala bezpočet kurzů.

Více se o Lence dozvíte na jejích stránkách vymlatilova.cz.


 

Tento bezplatný webinář vznikl ve spolupráci se společností  .


Těšíme se naviděnou na webináři.

Tým STOBu

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Flouskova
Marcela U.
Celkově se mi seminář líbil,doplnila bych ho o informaci o trvanlivosti uvařených jídel.Mám namysli,že nejlepší je sníst právě uvařené zeleninové jídla-zásaditost jídel(což je super),čím jsou starší tím mají větší kyselejší charakter,při trávení vzniká více toxinu,takže pokud není dobré trávení může se jich i víc přes střeva dostávat do těla a usazovat se tam. Vím,že často si vaří lidé na 3dny dopředu,někdy i na pět,tak mi připadá,že i tento význam-jíst právě uvařené jídlo z čerstvých základních surovin,by bylo dobré zmínit.Moc děkuji,že takové semináře pořádáte,hlavně za jejich dostupnost pro všechny.
Vlasta Březinová
Moc děkuji. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých informací.
Jarka773
Přínosný seminář ohledně vysvětlení mýtů k pesticidům, výživovým hodnotám zeleniny či k biopotravinám a super recepty na závěr :)
Šárka A.
Lenka nikdy nezklame.
Petra J.
Díky. Nikdy není na škodu znovu slyšet to, jak to má správně vypadat. Navíc se vždy najde nějaký nový tip, který je pro praktický život fajn.
zuzana G.
Je spousta informaci, ktere uz znam a presto se vzdy dozvim neco zajimaveho. Krome toho me webinar vzdy namotivuje k vetsi spotrebe zeleniny :-) Dekuji
Stanislava J.
Vebinář mi přinesl nové informace a jsem za ně moc ráda. Leč nedělala jsem si poznámky, protože jsem uvěřila, že dostanu jeho záznam. Ten ale nedorazil...
Zdeňka J.
Velká spokojenost. I když mám zkušenosti i znalosti dozvěděla jsem se dost nového. Díky!
Alena J.
Dozvěděla jsem se nové věci, přínosem je i prezentace ke stažení a možnost shlédnout znovu. Možnost vylepšení kvality zvuku. děkuji

Nejbližší plánované akce


Z důvodu velkého zájmu o kurz v Praze jsme přidali ještě další živý kurz, který začíná již 20. 11.!