Přílohy – jíst, či nejíst? Webinář ZDARMA
Termín: 19.09.2023
Lektor/ka:
Lenka Vymlátilová
lenka.vymlatilova@seznam.cz
775 617 340
ZOOM
Termíny kurzu
Den | Čas | Datum | |
---|---|---|---|
Úterý | 18:00 - 19:00 | 19.09.2023 |
Zveme vás na odborný webinář plný praktických zkušeností a cenných tipů!
Jíst, či nejíst přílohy?
Vynechávání příloh je hubnoucí evergreen, který v jídelníčcích vidíme už od doby, kdy jsme s klienty začali pracovat a uvedli metodiku STOBu na svět.
Je to ale správně?
Ve STOBu doporučujeme místo vynechávání příloh soustředit se na výběr kvalitních příloh a jejich rozumné zařazování do jídelníčku.
Naše odbornice Lenka Vymlátilová a Hanka Pávková Málková pro vás připravily webinář ve spolupráci s Bonduelle, na kterém:
- vám vysvětlí výhody a nevýhody vynechávání příloh při hubnutí
- upozorní na problémy, které hubnoucí klienti mohou mít poté, co vynechávají přílohy
- naučí vás, jak přílohy rozumně dávkovat, abyste stále hubli
- provedou vás světem moderních i zapomenutých druhů příloh
- obdržíte návody, jak netradiční přílohy připravovat a…
- recepty na chutná a zdravá jídla s vyváženým množstvím kvalitních sacharidů, které po absolvování semináře obdržíte jako dárek
Jak webinář proběhne?
Webinář proběhne na platformě Zoom. Odkaz vám přijde e-mailem před konáním webináře.
>> Pokud s platformou Zoom nemáte žádné zkušenosti, doporučujeme projít si tento návodný článek.<<
Po skončení webináře bude k dispozici záznam.
Kdo vás webinářem provede?
Lenka Vymlátilová, nutriční poradkyně a lektorka STOBu
Webinářem vás provede lektorka kurzů hubnutí STOB Lenka Vymlátilová, odbornice na výživu a potraviny. Lenka vystudovala Chemii a technologii potravin na VUT v Brně a v oblasti výživy a redukce hmotnosti absolvovala bezpočet kurzů. V rámci své více než 11leté praxe pomohla stovkám klientů.
Webinář navazuje na sérii našich úspěšných webinářů:
• Letní webinář – Jak si užít léto zdravě a bez kil navíc
Tento bezplatný webinář vznikl ve spolupráci se společností
Nenechte si ujít jedinečnou příležitost zlepšit své stravovací návyky, vzdělávat se a získat inspiraci pro přípravu jídel s vyváženým množstvím sacharidů.
Rezervujte si své místo na webináři nyní!
>> Chci se na webinář přihlásit <<
Těšíme se na vás!