Články související s: Bílkoviny

Kefír, acidofilní mléko nebo jogurtový nápoj?

Kysané mléčné výrobky tvoří širokou paletu druhů mléčných výrobků, do kterých se při výrobě přidávají kysací mléčné kultury. Od druhu použité kultury se pak liší i vůně, chuť a textura samotného výrobku.

Proteiny při hubnutí

Proteiny (neboli bílkoviny) jsou ve spojitosti s optimálně sestaveným jídelníčkem, obzvláště pokud potřebujete zhubnout nebo více sportujete, tématem, kterému se nelze vyhnout.

Bílkoviny v redukčním jídelníčku

Bílkoviny jsou při hubnutí nepostradatelným pomocníkem. Díky optimálnímu příjmu v kombinaci s pohybovou aktivitou si díky nim udržíte svalovou hmotu a hubnout budete převážně tuk.

Bílkoviny

Bílkoviny neboli proteiny jsou základními stavebními látkami našeho organismu, jsou využívány pro tvorbu a obnovu buněk, jsou součástí enzymů a některých hormonů a plní řadu dalších důležitých funkcí.

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.