O uplynulém víkendu proběhl seminář věnovaný správné výživě, sestavování vyváženého jídelníčku a výběru vhodných potravin. Tento typ semináře byl po delší době znovu zařazený do programu seminářů STOBu a musíme říct, že víkendové setkání přineslo dle vyplněných dotazníků spokojenost.

Víkend přinesl spoustu zajímavých informací, dotazů i odpovědí. Někteří účastníci odcházeli plni nových vědomostí, někteří si jen ujasnili a prohloubili svoje již dříve nabité znalosti a obohatili se o nové poznatky. Víkend splnil u většiny účastníků očekávání a seminář se líbil. 

Zde je pár postřehů účastníků semináře.

Líbily se mi edukační materiály. Hodně mě nadchly výrobky od Šmakouna. S občerstvením a organizací jsem byla nadmíru spokojena.“

„Celý seminář se mi moc líbil, děkuji za hezký víkend. Občerstvení mě velice mile překvapilo. Bohužel mě mrzí, že jsme si prakticky nesestavili jídelníček.“

„Vysoká odbornost přednášejících, informační materiály, celkově výborná organizace.“

„Výborná komunikace s organizátory.“ 

„Bezvadná organizace a milý přístup organizátorů.“


Pokud byste se chtěli podívat, jaká panovala na semináři atmosféra, zde se můžete podívat na pár fotek.

Zároveň bychom rádi poděkovali všem přednášejícím za jejich účast, čas a ochotu věnovat se nám během víkendu.

Děkujeme paní PhDr. Ivě Málkové (zakladatelce společnosti STOB), Mgr. Tamaře Starnovské (nutriční terapeutce z FTN v Praze Krči), PhDr. Karolíně Hlavaté (obezitoložce a odborné garantce iniciativy Vím co jím), doc. Ing. Jiřímu Brátovi CSc. (technologovi tuků z VŠCHT a odbornému garantovi iniciativy Vím co jím) a paní prof. Janě Dostálové (profesorce VŠCHT se specializací na technologii tuků a mléka).

Děkujeme také všem posluchačům za jejich účast a aktivitu po celý víkend.


A co dalšího nás v nejbližší době čeká?

19. ledna 2016 (úterý), podvečerní seminář, Jak řešit stres „(ne)jídlem“. Seminář se uskuteční od 17:30 do 21:00h v Praze (místo bude upřesněno)

20. února 2016 (sobota), seminář + workshop, Jak správně vybírat a nakupovat potraviny, Seminář se uskuteční od 9:30h do 17:30h v Praze (Charvátův sál, III. interní klinika VFN)


Další plánované akce připravujeme.

21. února 2016 (neděle), Setkání lektorů STOBu a dopolední přednáška na téma Jak pracovat s klientem, který potřebuje ještě zhubnout, ale už se mu nedaří, dopolední část semináře se uskuteční od 9:00 do 12:00h a odpolední setkání lektorů od 13:00 do 15:30h (Charvátův sál, III. interní klinika VFN)

19. března 2016 (sobota), workshop – Jak si sestavit vyvážený jídelníček v praxi (tento seminář vznikl na základně požadavků účastníků z tohoto setkání, bude zaměřený výhradně prakticky)

datum bude upřesněno, seminář – Jak správně komunikovat s klientem a jak úspěšně aplikovat doporučované změny

24. dubna 2016 (neděle), konference – Konference Dialogem ke zdraví II

 

Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu a návrhy na další akce. Kontaktovat nás můžete zde.