Blanka zhubla 45 kilogramů a běhá maratony po celém světě

15.01.20 14:00

Blanka zhubla neuvěřitelných 45 kg. Zamilovala se do běhání, s jídlem ji pomohl nutriční program Sebekoučink a velkou oporou jí byla celá její rodina. Začátky ale nebyly lehké.

Katka zhubla 23 kilogramů: Po měsících váhové stagnace jí pomohla lektorka a kolektiv

14.01.20 15:31

"Věděla jsem, že umím zhubnout, ale neuměla jsem si váhu udržet. Proto jsem to chtěla udělat tentokrát jinak!" říká Katka, které nejvíce pomohl kurz hubnutí a namotivovaný kolektiv.

Lucie zhubla 23 kilogramů pomocí Talířků a pokračuje dál

14.01.20 15:03

Lucie je slečna s milým úsměvem a vždy dobrou náladou. Do hubnutí se pustila s vervou a pomocí v podobě brožurky Talířky.

Erik zhubl 25 kilogramů: "Stal se ze mě gurmán, tak dobré věci jsem předtím nejedl!"

14.01.20 14:26

Kila navíc trápí nejen dámy, ale umí nepříjemně potrápit i pány. Své o tom ví i sympatický Erik, který vážíval 153 kg. Sbohem nechtěným kilogramům dal ve skupinovém kurzu zdravého hubnutí.

Alice zhubla 28 kilogramů díky skupinovému kurzu zdravého hubnutí

14.01.20 13:56

"Dokázala jsem to! Bylo to neuvěřitelné, každý týden jsme se vážili a váha byla vždy nižší a nižší." říká Alice, které se i díky skupinovému kurzu hubnutí podařilo zhubnout 28 kilogramů.

Jak proměnit novoroční předsevzetí v realitu?

01.01.20 12:06

Samotná „magie“ přelomu roku, kdy se vše zdá možné, nemusí stačit. Kromě silné vnitřní motivace by vám neměla chybět ani pečlivá rozvaha a důvěra v sebe sama, že svého cíle dosáhnu... Důležité ale také je, jak vaše předsevzetí vypadá.

5 rad, jak na cukroví zdravě a s rozumem

07.12.19 16:25

Cukroví k Vánocům patří. A pokud ho máte rádi, tak se nesnažte ho z Vánočních zvyků vyškrtnout. Jen na to jděte s rozumem. A to jak na jeho pečení, tak především následnou konzumaci.

Jak přežít vánoční večírky ve zdraví?

06.12.19 12:58

Vánoční i předvánoční období je především o setkávání s přáteli a rodinou. A to se mnohdy neobejde bez dobrého pohoštění či alkoholu. Když je tolik lákadel na jednom místě - jak odolat a večírek si užít i bez přejedení?

10 rad, jak na vánoční svátky bez výčitek z přejídání

29.11.19 18:31

Vánoční svátky jsou spojovány s nadměrnou konzumací všech možných dobrot. Jsme obklopeni jídlem a pitím ze všech stran, počínaje Mikulášem a Silvestrem konče. Jak tomuto tzv. toxickému prostředí čelit?

Nízkosacharidové diety - kdy mají význam?

04.11.19 11:05

Mezi jednu z nejpopulárnějších diet dneška bezpochyby patří dieta nízkosacharidová. Doporučuje se jak mezi sportovci, tak jako účinná dieta na hubnutí. Kdy ale má skutečně význam a kdy může naopak škodit?

Setkání obezitologů z celé Evropy v Praze

Tento týden se sjíždí do Prahy tisíce odborníků z celé Evropy, aby se zamysleli nad tím, proč procento obézních stále narůstá a hledali řešení.

Nejbližší plánované akce


Pojďte si užít jediný kurz v Praze, který se bude konat ještě před Vánocemi a to v nádherných prostorách Contemporary v Národním domě na Vinohradech.


Hubněte ONLINE, ve skupině, a přesto z pohodlí domova! Za pomoci osvědčené metodiky.