5 rad pro ty, kdo karanténu nezvládají ranní rozcvičkou a vymazleným jídelníčkem

03.04.20 18:09

Každý nezvládá karanténu na jedničku a možná máte i vy v těchto dnech vážné obavy o zdraví nebo o svoji práci. Máme pro vás pár rad, které vám možná pomohou zvládnout situaci o kousek lépe a bez kil navíc...

10 tipů, jak přežít karanténu a nepřibrat

23.03.20 16:03

Sledovat informace jen o koronaviru může být psychicky náročné. Zaměstnejte se proto smysluplnými činnostmi, které nebudou požírat váš volný čas. Některé z nich vám navíc pomohou zhubnout, nebo si alespoň váhu udržet.

Psychická pohoda – půl zdraví?

18.03.20 17:40

Celosvětová pandemie koronaviru si vyžádala opatření, která jsou jistě velmi správná, ale také obrátila naše životy (a možná i plány na zhubnutí) na ruby. Jak se v této situaci postarat o své psychické zdraví?

Vyjádření STOBu k mimořádným opatřením MZ ČR

11.03.20 17:44

Aktuálně: Vzhledem k vyhlášení nouzového stavu na celém území ČR a s přihlédnutím k aktuálnímu vývoji situace, PŘERUŠUJEME DO ODVOLÁNÍ všechny živé aktivity STOB (kurzy hubnutí a pohybové lekce). Děkujeme za pochopení.

Zuzka si nechtěla píchat inzulín a pustila se do hubnutí

10.03.20 15:04

Zuzce nikdo nepředhazoval, že by měla zhubnout, přesto se vnímala jako oplácanější a trpěla pocitem nízkého sebevědomí. Zkoušela různé diety, ale kilogramy se vždy vrátily... Jak to nakonec dokázala?

Jak při hubnutí odolat lákadlům?

25.02.20 12:01

Co má společného vůně popcornu, výloha pekárny, televizní pořad o vaření a výhodné XXL balení čokolády na pultě obchodu? Jedná se o tzv. vnější podněty, které nás provokují k jídlu nad plán. Jak je zvládat?

Alkohol při hubnutí

18.02.20 17:41

Letos se již po osmé koná v Česku osvětová kampaň „Suchej únor“, která má upozornit na rizika nadužívání alkoholu. Jedním z nich je i vysoká energetická hodnota alkoholických nápojů.

Jiřinka je o 61 kg lehčí. „Zhubla jsem tolik, co váží dva němečtí ovčáci“, říká milovnice kynologie

31.01.20 13:47

Výživové znalosti ani pohyb v životě Jiřinky rozhodně nechyběly. Přesto se stalo, že ve svých 45 letech vážila 145 kg a nosila oblečení velikosti 64. Jak se jí nakonec podařilo zhubnout?

Jak se hubne v Česku posledních 30 let?

28.01.20 12:08

Co všechno lidé vyzkoušeli? A jak dietní vlny ovlivnily metodiku a filozofii společnosti STOB? Pojďte si s našimi odborníky zavzpomínat na všechny možné i nemožné způsoby hubnutí.

Monika: „Výzva 52 byla opravdová výzva! Zhubla jsem 47 kg.“

20.01.20 13:29

„Zlobilo mě srdíčko a lékař mi řekl, že pokud nezhubnu, dlouho tady nebudu. A pokud máte malé dítě, tak tady prostě být musíte! Moje nejmladší dcera byla opravdu velký impuls, abych se sebou začala něco dělat.“ říká Monika, které se podařilo zhubnout 47 k

Setkání obezitologů z celé Evropy v Praze

Tento týden se sjíždí do Prahy tisíce odborníků z celé Evropy, aby se zamysleli nad tím, proč procento obézních stále narůstá a hledali řešení.

Nejbližší plánované akce


Pojďte si užít jediný kurz v Praze, který se bude konat ještě před Vánocemi a to v nádherných prostorách Contemporary v Národním domě na Vinohradech.


Hubněte ONLINE, ve skupině, a přesto z pohodlí domova! Za pomoci osvědčené metodiky.