Dejte zelenině zelenou!

Člověk konzumuje zeleninu již přes 50 miliónů let. Její bohatá a pravidelná konzumace například způsobila, že jsme přestali dědit gen pro tvorbu vitaminu C. Zelenina nám ale přináší mnohem víc!

Tři dobré věci aneb jak zvýšit svou duševní pohodu

Většinou příliš přemýšlíme nad tím, co se nám v životě nepovedlo, a málo myslíme na to, co se povedlo. Není potom divu, že v životě prožíváme méně štěstí a spokojenosti, než bychom si přáli. Lze ale toto mentální nastavení změnit?

Zdraví celé rodiny začíná v nákupním košíku

Zdravý životní styl je především o správné stravě, dostatečném pohybu a odpočinku. Je ale také o správné motivaci a vědomém přístupu k nákupu. Nestačí jen znát zdravý životní styl teoreticky, je dobré ho umět v praxi uskutečňovat!

Jak se začít (znovu) hýbat

Na to, abychom začali dělat něco dobrého pro své zdraví, není nikdy pozdě. A pohyb je zdraví prospěšný z celé řady důvodů. Jak se ale začít hýbat? A jaký pohyb je ten pravý?

Zhubněte naposledy

V lednu se na nás ze všech stran doslova valí všemožné reklamy na více či méně účinné metody hubnutí. Slibují většinou zázračně rychlé úbytky přebytečných kil bez větší snahy hubnoucího. Mohou být ale dlouhodobě účinné?

Specializovaný kurz zdravého hubnutí pro muže

Společnost STOB pořádá již 30 let kurzy zdravého hubnutí, kterých se účastní především ženy. Hubnutí je totiž, a nejen v naší zemi, konverzačním tématem zejména žen. Trend současné doby předkládá skutečným ženám z masa a kostí archetyp téměř bezkřivkové k

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.