Mýty o potravinách

Upřesnění místa:
prostory Ženy s.r.o.
Karlínské náměstí 6
Praha 8 186 00
Zobrazit na mapě

Lektor:
Tamara Starnovská

Termín: 05.05.2015

Cena: 440 Kč

Mýty o potravinách již skončil a nelze jej tedy objednat

Termíny kurzu

DenČasDatum
Úterý17:30 - 20:3005.05.2015

V dnešní moderní době je velmi těžké se zorientovat v potravinářském sortimentu a rozpoznat kvalitní potraviny od nekvalitních. Z různých zdrojů se k nám dostávají pravdivé, ale také mylné informace, které mohou zkreslit naše povědomí o vhodnosti a nevhodnosti některých potravin. Co jsou fakta a co jen marketingová sdělení? Zároveň se v médiích dočítáte, jak se stravovat podle super moderních trendů a být fit. Avšak kde je pravda? Jsou opravdu potřeba zázračné „super potraviny“? A máte se bát konzumovat potraviny ze supermarketů?

Snahou semináře je poukázat na to, jak se orientovat a pohybovat ve změti mýtů a faktů o potravinách a dozvědět se zajímavé informace týkající se obecně problematiky potravin a výživy. Cílem bude také dát vám jednoduchý návod, jak se v nabízeném sortimentu potravin rychle zorientovat.

 

Seminářem vás provede paní Tamara Starnovská, zkušená nutriční terapeutka z Fakultní Thomayerovy nemocnice, odborník pohybující se v oblasti výživy a potravin již dlouhou dobu.

 

Na semináři pro vás bude připraveno občerstvení a dárek v podobě dárkové tašky STOB.

Na účast vás všech, kteří se chtějí zase něco dozvědět, se těší celý tým STOB

„Vzdělávání nás baví.“ Váš STOB

Hodnocení uživatelů

Pro psaní recenzí se musíte přihlásit

Nenalezeny žádné záznamy.

Nejbližší plánované akce


Hubněte ONLINE, ve skupině, a přesto z pohodlí domova! Pojďte si s námi užít DOPOLEDNÍ kurz.


Trápíte se dokola s hubnutím a přibíráním? Zkuste to tentokrát jinak. Přihlaste se do kurzu v Praze!

Užijte si také lekce Nordic Walkingu v přilehlých Letenských sadech.


Cvičení probíhají v Praze i online (novinka cvičení na uvolnění fascií)


S pestrým cvičebním programem v Bystřici nad Pernštejnem.


Jednodenní odborný kurz pod vedením MUDr. Václavy Kunové, jehož součástí je i praktické vaření.