S jakými výživovými trendy se setkáme v roce 2022 (část 2.)

V první části článku o výživových trendech jsme se věnovali třem přístupům, se kterými se možná setkáte v roce 2022. V navazujícím článku vám pak představíme další výživové trendy a diety, které jsou vědecky podložené.

S jakými výživovými trendy se setkáme v roce 2022 (část 1.)

Středomořská dieta, DASH dieta či flexitariánství. Začtěte se do první části naší série o dietách, na které v roce 2022 pravděpodobně narazíte.

Přes infarkt se Jirka dostal k pohybu a zdraví

Jirka měl pohyb celý život rád, ale jeho intenzita a frekvence se s přibývajícím věkem rapidně snižovala. Nakonec se ustálila na 107 kg, což mělo nakonec dopad na Jirkovo zdraví.

3 věci, které vám pomohou zhubnout, o nichž se příliš nemluví

Méně jídla, více pohybu. To je základní pravidlo při hubnutí vycházející z faktu, že pokud máte větší výdej energie než její příjem, redukujete hmotnost. Opravdu to ale stačí?

Kolik energie má vánoční cukroví?

Často se stává, že cukroví sníme opravdu velké množství z toho důvodu, že nám každý jednotlivý kousek přijde zanedbatelný. Jenomže není. Koukněte na přehled vánočních dobrot a jejich energetických hodnot, který jsme pro vás připravili.

5 tipů od psychologů, jak zvládnout Vánoce bez nekontrolovatelného přibírání

Pro mnoho našich klientů je období svátků spojené s obavami z přibírání. A to je veliká škoda! Existuje totiž mnoho způsobů, jak si Vánoce užít se vším všudy, a přesto nebýt 1. ledna v šoku z váhového přírůstku.

 

Nejbližší plánované akce


Přihlaste se do kurzu zdravého hubnutí v Praze a zhubněte zdravě a natrvalo s podporou odborníka.


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.