3 techniky, které vám pomohou zvládnout stres jinak než jídlem

Stres je jednou z emocí, kterou dobře zná každý z nás. A ačkoliv slovo „stres“ používáme denně, často přesně nevíme, co se s námi děje, když ve stresu jsme.

Tipy, jak ušetřit čas při přípravě jídla

Pokud se zajímáte o správné a zdravé stravování, nebo je vaším cílem shodit přebytečné kilogramy, domácí příprava je jistě tou nejlepší volbou a také šancí, jak mít jídelníček opravdu pod kontrolou. Nedá se sice říci, že není možné kvalitně se najíst i v

Jak kognitivně-behaviorální terapie pomáhá při redukci váhy?

Metodika zdravého hubnutí se STOBem, která se využívá ve skupinových kurzech, by se dala vyjádřit větou „hubnutí začíná a končí v hlavě“. Za vznikem metodiky proto nemůže stát nikdo jiný než psycholog, v případě STOBu psycholožka, PhDr. Iva Málková.

Vážíte se správně? Jaké chyby při vážení vidíme v praxi nejčastěji?

Když chcete zhubnout, nabrat svalovou hmotu nebo si novou postavu udržet, váha může být dobrý sluha. Pozor ale, ať se z ní nestane zlý pán, který bude tyranizovat vaši psychiku pokaždé, když se hmotnost nepohne ani přes všechnu vaši poctivou snahu.

Proč vám ve STOBu nepředepíšeme jídelníček na hubnutí na míru

Po třiceti letech práce s hubnoucími víme, po čem řada z nich touží. Může to být nereálné přání "zhubnout ze dne na den", ale i to reálnější - dostat dokonalý hubnoucí jídelníček na míru. Sestavit takový jídelníček umíme, ale neděláme to. Proč?

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.