5 rad, jak na cukroví zdravě a s rozumem

Cukroví k Vánocům patří. A pokud ho máte rádi, tak se nesnažte ho z Vánočních zvyků vyškrtnout. Jen na to jděte s rozumem. A to jak na jeho pečení, tak především následnou konzumaci.

Jak přežít vánoční večírky ve zdraví?

Vánoční i předvánoční období je především o setkávání s přáteli a rodinou. A to se mnohdy neobejde bez dobrého pohoštění či alkoholu. Když je tolik lákadel na jednom místě - jak odolat a večírek si užít i bez přejedení?

10 rad, jak na vánoční svátky bez výčitek z přejídání

Vánoční svátky jsou spojovány s nadměrnou konzumací všech možných dobrot. Jsme obklopeni jídlem a pitím ze všech stran, počínaje Mikulášem a Silvestrem konče. Jak tomuto tzv. toxickému prostředí čelit?

Bariatrické operace probíhají většinou laparoskopicky. Co dalšího byste měli vědět?

Základní informace k průběhu bariatrické operace se dozvíte v rámci předoperační přípravy. Lékař, který vás bude operovat, vám vysvětlí, jak daný typ operace probíhá, řekne vám, jak dlouho budete na operačním sále i co se bude dít bezprostředně po operaci

Nízkosacharidové diety - kdy mají význam?

Mezi jednu z nejpopulárnějších diet dneška bezpochyby patří dieta nízkosacharidová. Doporučuje se jak mezi sportovci, tak jako účinná dieta na hubnutí. Kdy ale má skutečně význam a kdy může naopak škodit?

Proteiny při hubnutí

Proteiny (neboli bílkoviny) jsou ve spojitosti s optimálně sestaveným jídelníčkem, obzvláště pokud potřebujete zhubnout nebo více sportujete, tématem, kterému se nelze vyhnout.

 

Nejbližší plánované akce


Jediný letní online kurz! Hubněte s podporou odborníka, ve skupině a online odkudkoliv! Za pomoci osvědčené metodiky.


V tomto kurzu se navíc k teorii a psychologické podpoře přidává i možnost zdravého pohybu v krásných Letenských sadech v Praze.